Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Πως να αλλάξετε τη γλώσσα σε όποια Windows επιθυμείτε με το πρόγραμμα Vistalizator!!

Σε αυτό το άρθρο είπα να κρατήσω την υπόσχεσή μου και να σας αναφέρω για το πρόγραμμα που μετατρέπει τα αγγλικά Windows Premium σε ελληνικά. Έτσι λοιπόν όπως σας είπα στο προηγούμενο άρθρο καθώς έψαχνα στο internet για το πως να μετατρέψεις την αγγλική γλώσσα των Windows σε ελληνική, έμαθα πως αυτό γίνετε πολύ εύκολα μέσα από τα ίδια τα Windows αλλά μόνο σε εκδόσεις Windows Professional  και Ultimate και όχι σε Windows Premium. (Ο τρόπος παρουσιάστηκε στο προηγούμενο άρθρο: http://bit.ly/hHOCVu ).
Η αλήθεια είναι πως αυτό με κάλυπτε εκείνη τη στιγμή, κάπου παρακάτω όμως είχε οδηγίες και πως να αλλάξεις τη γλώσσα και των Windows Premium. Στην αρχή σκέφτηκα να μη του δώσω σημασία αφού έτσι κι αλλιώς δε με ενδιέφερε και αυτό που έψαχνα εξάλλου το είχα βρει. Δεν πέρασε λίγη ώρα όμως και σκέφτηκα: Χρύσα πρέπει να σταματήσεις να σκέφτεσαι έτσι!! εξάλλου το αναφέρω συνέχεια πως πρέπει να σταματήσω να μαθαίνω πράγματα μόνο και μόνο γιατί με ενδιαφέρουν εκείνη τη στιγμή. Έτσι αποφάσισα να το διαβάσω και να το μάθω και ποιος ξέρει μπορεί να μου χρειαστεί κάποτε στο μέλλον.

Έτσι λοιπόν το πρόγραμμα που ανακάλυψα είναι το Vistalizator και μπορείτε να το βρείτε εδώ: http://www.froggie.sk/download.html
Το Vistalizator είναι ένα πρόγραμμα που βγάζει τον περιορισμό που έχουν τα Premimum και έτσι μπορούμε να βάλουμε όποια γλώσσα θέλουμε σε όποια windows επιθυμούμε.


Έτσι λοιπόν αποφάσισα να κάνω και ένα screencast για να σας το δείξω καλύτερα(αλλά και γιατί βαριέμαι να εξηγώ όλα αυτά ;-P) Έτσι λοιπόν παρακάτω σας δείχνω ακριβώς τα βήματα αν σας ενδιαφέρει και σας να το δείτε. (Παρεμπιπτόντως εγώ έχω ελληνικά Windows αλλά θα σας δείξω τα βήματα που χρειάζονται με screencast κατεβάζοντας την αγγλική γλώσσα).




Η αλήθεια είναι πως νιώθω πολύ περήφανη ;-) γιατί έμαθα κάτι που πραγματικά δε το χρειαζόμουν άμεσα, αλλά ποιος ξέρει στο μέλλον???  Πλέον μπαίνω στο τρυπάκι να μαθαίνω καινούρια πράγματα όχι γιατί πρέπει αλλά γιατί τα βρίσκω ενδιαφέρων και μπορεί να με βοηθήσουν στο μέλλον, δηλαδή πιστεύω πως τον τελευταίο καιρό έχω αλλάξει τον τρόπο που μαθαίνω καινούρια πράγματα ή μάλλον προσπαθώ ακόμα (αλλα έχω κάνει πρόοδο ;-P). Τουλάχιστον τώρα άμα συναντήσω κάτι καινούριο και δε κάνω το κόπο να το μάθω σκέφτομαι και αν.......... σε σχέση με παλιότερα που δεν με ένοιαζε άρα δε έδινα καν σημασία.

2 σχόλια:

  1. xrysa den prepei na skeftesai etsi!! Oti mathaineis einai kalo...Thymhsou kai th laikh rhsh "Mathe texnh kai asthne kai ama peinaseis piasthne".xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να σαι καλα. χαρην στις οδηγιες σου εκανα τα νορβηγικα ελληνικα σε windosw7 premium! και παλι ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή